Antikrist, uppryckandet & Jesu återkomst – 3

Varför tala om ändens tid? (1:2)


När du läser detta, läsa lugnt.
Fråga om du undrar – dela om du kan.
❣️


Jag önskar att du, i det jag skriver här, kunde uppleva något av det djupa allvar och den bävan jag känner:

Talet om ändens tid är ingen framtida fiktion!

Guds Ord om denna tid får aldrig ges ens ett uns, ett skimmer, en touch av något av “feelgood” litteraturens aura. Det gäller inte något framtida, fiktivt kittlande eller spännande. Vi måste sluta med alltför vidlyftigt och fantasifullt spekulerande om detaljer i Uppenbarelseboken – sedda i belysning av vår tids teknik. Jag nämner detta för att ge exempel på (säkert oftast omedvetet) fördunklande, förfelande och förvirrande av vår medvetenhet om att det faktiskt är allvar NU och gäller vårt handlande NU!

Jag upplev sorg, beklämdhet och oror, när jag ser hur ämnet formas till enkel osund nyfikenhet och uppseendeväckande spekulation.

Syskon! Vi står inför vår generations mest allvarstyngda tid och skeende. Lika unik, som skapelsens, Noas, och dagen då himmel och jord skall förgås! Det är dags att sluta bygga, söka och sprida konspirationsteorier – vare sig de kallas kristna eller är profana.

Vi måste vara förberedda!

Inte bara genom att bunkra upp, inte bara genom att bygga hemliga nätverk för kommande tider – även om allt detta är bra. Inte genom att i världslig mening “se om vårt hus”. Vi måste framför allt fördjupa oss i innerlig gemenskap med Herren!

Och notera. Jag skriver inte om Corona! Kanske kan detta vara en första krusning, men mer är det inte, hur allvarlig än Corona är.

Bli inte rädd! Men förstå allvaret, håll dig tätt intill Herren!

Forst. följer!

SKRIVRUTAN

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *